PCmeubels.nl

Filter resultaten

Merken

Prijs

Materiaal

Kleur

  • Gratis bezorging! Geen extra verzendkosten.
  • Niet tevreden, geld terug 14 dagen bedenktijd
  • Je bestelling snel in huis! Grote voorraad meubels.

Oranje Furniture Care

1 - 13 Van 13

1 - 13 Van 13

Breng meubels weer tot leven met Oranje Furniture Care

Met de meubel onderhoudsproducten van Oranje Furniture Care breng je elk meubel weer tot leven. Of het nu een kunstleren bureaustoel is, een hoogglans laptoptafel of een houten boekenkast. Dit Nederlandse meubelmerk is expert op gebied van onderhoudsproducten voor het verzorgen en reinigen van allerlei soorten meubels. Dat is niet zo gek, aangezien ze zich al sinds 1938 bezig houden met meubel onderhoud. De producten worden ontwikkeld in een speciaal ingericht laboratorium in Twente en vanuit daar geleverd naar verschillende Oranje Furniture Care verkooppunten in Nederland, België, Frankrijk en Duitsland. En het zal geen verrassing zijn dat PCmeubels.nl een van de verkooppunten is waar je terecht kunt voor een meubel onderhoudsproduct van dit Nederlandse meubelmerk.

Het reinigen en verzorgen van meubels is heel eenvoudig

Met de meubel onderhoudsproducten van het meubelmerk Oranje Furniture Care is het onderhouden van je meubels heel eenvoudig. Hoogglans meubels laat je weer schitteren met de Shine & Fix hoogglans polish, geschikt voor alle kleuren. En met de Cleantex vlekkenspray verwijder je eenvoudig veel voorkomende vlekken uit stoffen meubels. Ben je liefhebber van houten meubels, dan kun je kiezen voor de Woodclean reiniger, de Greenfix plantaardige meubelolie of de matlak. En voor leren meubels zijn de Leatherlook Clean & Care en de Textile & Leather Protector bijzonder fijne producten. Bij Oranje Furniture Care vind je een meubel onderhoudsproduct voor elk type meubel.

Oranje Furniture Care meubel onderhoudsproduct met korting

Bij PCmeubels.nl kopen we slim in en houden we van een grote voorraad. Hierdoor kunnen we jou de onderhoudsproducten van Oranje Furniture Care met korting aanbieden en bovendien snel leveren. Onze klantenservice staat je graag te woord als je wilt weten welk meubel onderhoudsproduct het meest geschikt is voor jouw meubel. En nu tijd om jouw meubels te trakteren op zo’n fijn Oranje Furniture Care meubel onderhoudsproduct!